Încă doi candidați la funcția de deputat, desemnați de PSRM

Încă doi candidați la funcția de deputat, desemnați de PSRM

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova(PSRM) a desfășurat în Ștefan Vodă, Căușeni și Soroca, mitinguri de protest împotriva politicii ”de jaf a guvernării din ultimii 9 ani”, informează Oficial. 

Participanții la miting s-au pronunțat împotriva înrăutățirii considerabile a situației social-economice și politice din Republica Moldova, „cauzată de politica incompetentă și de jaf a așa-numitelor guvernări ”pro-europene””.

„Cei prezenți și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunile guvernării care duc la distrugerea agriculturii, închiderea întreprinderilor și reducerea numărului populației. Participanții la miting condamnă închiderea școlilor, a grădinițelor și a instituțiilor medicale. Cei prezenți au remarcat că unicul partid care acţionează în interesele majorităţii absolute a poporului Moldovei este Partidul Socialiştilor din Republica Moldova”, se spune în comunicat.

În context, locuitorii raionelor Ștefan Vodă și Căușeni au decis înaintarea lui Alexandru Jolnaci în calitate de candidat, din partea OT Ștefan Vodă, pentru funcția de deputat în Parlamentul RM pe circumscripția electorală din Ștefan Vodă, pentru alegerile din 24 februarie 2019.

La rândul său, locuitorii raionului Soroca au înaintat la această funcție pe Aliona Pilipețcaia din partea OT Soroca.

 Mihaela Rotari 

Share