Ilan Șor: Nu contează sub ce denumire juridică va participa echipa Partidului „ȘOR” la viitoarele alegeri locale, prezidențiale și parlamentare, ci contează victoria

Ilan Șor: Nu contează sub ce denumire juridică va participa echipa Partidului „ȘOR” la viitoarele alegeri locale, prezidențiale și parlamentare, ci contează victoria

Întreaga echipă a Partidului „ȘOR” se află în plin proces de pregătire pentru viitoarele alegeri locale, prezidențiale și parlamentare și singurul scop este de a obține victoria totală. Anunțul a fost făcut de liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, după ce Curtea Constituțională a publicat decizia motivată prin care magistrații au dispus lichidarea formațiunii pe care o conduce.

„Curtea Constituțională, instituție acaparată și uzurpată de actuala guvernare ieftină și putredă, dar și de către Maia Sandu, a publicat decizia motivată prin care Partidul „ȘOR” a fost declarat neconstituțional. Potrivit acesteia, un alt partid, cu aceeași denumire – „ȘOR”, nu poate exista. Maia Sandu, Dorin Recean și alții fac pe ei în pantaloni când aud acest nume, deoarece înțeleg ce se va întâmpla după ce Partidul „ȘOR”, inevitabil, va veni la putere. Am spus și repet, ei pot distruge denumirea juridică, dar nu și ideea și oamenii. Ei pot să ne sperie, dar nu ne pot omorî. Așadar, anunț că întreaga echipă a Partidului „ȘOR” se află în plin proces de pregătire pentru viitoarele alegeri locale, prezidențiale și parlamentare. Noi avem un singur scop – să obținem o victorie totală și fără compromis”, a declarat Ilan Șor, într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Ilan Șor susține că echipa Partidului „ȘOR”, împreună cu el, sunt singurii care pot salva Moldova de la colapsul economic și crizele provocate de actuala guvernare.

„Moldova trece acum prin vremuri grele, este condusă de bandiți și hoți, Moldova este condusă din exterior. Politicienii moldoveni sunt niște marionete și acoliți ai Vestului, al cărui scop este de a pune Moldova în genunchi, de a o transforma într-un câmp de luptă. Occidentul scuipă pe interesele Moldovei, ale oamenilor de rând. Au demonstrat acest lucru atunci când au pus-o pe Maia să se certe cu Rusia, înțelegând faptul că cetățenii noștri vor fi nevoiți să plătească facturi exorbitante pentru gaze și energie electrică. Ei nici măcar nu s-au deranjat să compenseze integral aceste facturi. Dragi prieteni, eu și echipa mea pledăm pentru neutralitate strictă în toate. Partidul „ȘOR” și eu personal suntem singurii care putem ridica Moldova din genunchi, care putem asigura o viață de calitate și demnă pentru fiecare cetățean. Eu voi face toate astea, orice ar fi. Repet, scopul Partidului „ȘOR” este de a obține victoria totală la următoarele alegeri locale, prezidențiale și parlamentare. Noi nu avem aliați pe arena politică. Singurul aliat și stăpân este poporul Republicii Moldova. Nu vom face compromisuri în defavoarea intereselor cetățenilor. Nu contează sub ce denumire juridică vom participa la alegeri, contează victoria”, a subliniat Ilan Șor.

Prin urmare, Ilan Șor îi îndeamnă pe toți cei care nu sunt indiferenți de soarta Moldovei și a cetățenilor săi să se alăture echipei Partidului „ȘOR”.

„Noi suntem armata unde sute de mii de oameni care luptă și vor lupta pentru victorie, pentru a ridica Moldova din genunchi și a o transforma într-o țară prosperă. Nu avem de gând să ne umilim nici în fața Vestului, nici a Estului. Suntem o națiune care este în stare singură să realizeze ce își dorește. Nu ne vor da ordine nici America, nici Europa, vom demonstra că putem singuri. A venit momentul adevărului, când, voi, dragi cetățeni, veți spune ultimul cuvânt.

Vreți să fim în continuare slugi, cerșetori care cer, în genunchi, ajutor Occidentului sau vreți să construim cu propriile mâini o țară prosperă și bogată, să nu ne mai umilim, să nu ni se mai dicteze cum să trăim, la ce oră să ne culcăm și să ne trezim, ci să ne rezolvăm singuri problemele. Iată de ce ne vom construi singuri țara”, a conchis liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

Share