Ilan Șor: Noi vom aduce tarife de 4 lei pentru gaz și de 1 leu pentru electricitate

Ilan Șor: Noi vom aduce tarife de 4 lei pentru gaz și de 1 leu pentru electricitate

Liderul opoziției, Ilan Șor, a lansat un nou îndemn la proteste antiguvernamentale. El a menționat că poporul trebuie să iasă, duminică, ora 14:00, în fața Președinției, pentru a cere tarife mai mici și  o viață mai bună. El a descris și modul în care vede transformarea țării, după guvernarea PAS. 

Președintele Partidului „ȘOR” a dat asigurări că noua guvernare va readuce vechile tarife pentru gaz și electricitate.

„Dragi prieteni, PAS înseamnă sărăcie, PAS înseamnă foamete, PAS înseamnă frig. PAS mai înseamnă tarife enorme pentru electricitate, tarife enorme pentru gaz, PAS înseamnă deconectări, în orice moment, de la rețeaua de gaze naturale și electricitate. PAS înseamnă vânzarea țării Occidentului. PAS înseamnă risc permanent de începere a războiului pe teritoriul țării. Noi reprezentăm relații stabile și prietenești cu partenerul strategic – FR. Noi asigurăm livrări neîntrerupte de gaz și electricitate. Noi vom obține tarif de 4 lei pentru un metru cub de gaz și de 1 leu pentru electricitate”, a menționat Ilan Șor.

El a subliniat că echipa sa este pregătită să le ofere oamenilor o viață îndestulătoare.

„Noi suntem garanția unor pensii demne și a unei vieți îndestulate pentru fiecare cetățean. Noi asigurăm piață deschisă pentru toți producătorii agricoli. Noi nu vom proceda ca guvernarea, care își extermină cetățenii și îi obligă sa economisească, din cauza prostiei sale. Dragi prieteni, trecerea de la PAS la NOI va arăta în felul următor. Va trebui să ne adunăm într-un număr covârșitor, încât poliția să treacă de partea poporului. Maia Sandu și banda sa vor încerca să evadeze din țară, dar noi o să-i oprim. Vom crea un guvern provizoriu chiar la proteste. Vom mai crea la proteste un tribunal, care va schimba imediat situația în țară. Dragi prieteni, vă aștept pe toți,  duminică,  ora 14:00, în fața Președinției. Să ne suflecăm mânecile și să luăm,  cu mâinile noastre,  o viață nouă, frumoasă și îndestulată”, a specificat Ilan Șor.

Share