Ilan Șor, în top trei al încrederii în politicieni

Ilan Șor, în top trei al încrederii în politicieni

Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”, se numără printre cei mai influenți politicieni din Republica Moldova, plasându-se pe locul trei la capitolul încredere. Aceasta se arată în studiul socio-politic prezentat de Compania Date Inteligente. 

Rezultatele sondajului „Barometrul electoral 2020”, realizat și prezentat de iDate-Date Inteligente, reconfirmă rezultatele cercetărilor sociologice realizate în ultima perioadă, care arată o creștere constantă în încrederii oamenilor în Ilan Șor.

Sondajul „Barometrul electoral 2020” mai scoate în evidență faptul că, în cazul unor alegeri parlamentare, partidul condus de Ilan Șor ar accede în Parlament și va avea 15 mandate, fiind a treia cea mai importantă forță politică din organul legislativ. Astfel, Partidul „ȘOR” va avea un rol important în formarea unei coaliții de guvernare, precum și în formarea unui nou guvern.

În cadrul sondajului „Barometrul electoral 2020” au fost chestionate 1043 de persoane din 409 de localități. Marja de eroare este de ±3.0%. Datele au fost colectate în perioada 2-13 decembrie.

sursa: tvc.md

Share