Ilan Șor: Continui să mă ocup de rezolvarea problemelor oamenilor și nu de politică

Ilan Șor: Continui să mă ocup de rezolvarea problemelor oamenilor și nu de politică

Președintele Partidului Șor, Ilan Șor, a comentat situația politică din țară și a explicat de ce a ales să se ocupe de rezolvarea problemelor cetățenilor. Despre aceasta se menționează într-un comunicat al Partidului Șor.

„Astăzi mulți dintre politicienii noștri umblă numai cu pălăvrăgeli și vorbe goale, care nu-i ajută cu nimic pe cetățeni”, a comentat Ilan Șor, într-un interviu pentru Orhei TV.

Potrivit aceluiași comunicat al partidului, Primarul de Orhei și liderul formațiunii a declarat că Partidul Șor a ales să se ocupă de problemele oamenilor. „Noi, în schimb, ne-am apucat din prima de zi de rezolvarea acelor probleme ale oamenilor pentru care ei ne-au votat. Pentru a le construi canalizare, drumuri, iluminare stradală, a le îmbunătăți situația economică a orașului nostru și a raionului în general și a celor două circumscripții. Continui să mă ocup de rezolvarea problemele oamenilor și nu de politică”, a vorbit Șor.

El a mai declarat că nu va umbla „cu vorbe goale în comparație cu alții care umblă prin Parlament cu nasurile pe sus dar cu capurile goale de idei. Eu voi munci pentru bunăstarea cetățenilor mei”, a comunicat politicianul.

Potrivit aceluiași comunicat al partidului, declarațiile au fost făcute la Orhei, în timpul inspectării lucrărilor de construcție și conectare la apă și canalizare a peste 600 de orheieni de pe 5 străzi din Orhei.

Mihaela Rotari 

Share