Ilan Șor, către locuitorii Găgăuziei: Vă dau cuvântul că niciodată, niciunul dintre voi nu va regreta pentru că a susținut-o pe Evghenia Guțul

Ilan Șor, către locuitorii Găgăuziei: Vă dau cuvântul că niciodată, niciunul dintre voi nu va regreta pentru că a susținut-o pe Evghenia Guțul

„Voi transforma Găgăuzia într-un plai de vis, iar toată Moldova va fi invidioasă pe locuitorii autonomiei!”. Promisiunea vine din partea lui Ilan Șor, în ajunul alegerilor bașcanului regiunii, care se vor desfășura duminică, 30 aprilie. El a mai spus că niciun găgăuz nu va regreta alegerea în favoarea candidatului formațiunii pe care o conduce, Evghenia Guțul.

„Dragi locuitori ai Găgăuziei, în 2015, le-am cerut mandatul de încredere locuitorilor orașului Orhei și astăzi nu-mi este rușine să-i privesc în ochi, pentru că m-am ținut de cuvânt și am transformat Orheiul în cel mai avansat și dezvoltat oraș din țară. Astăzi, vin în fața voastră și vă cer vouă mandat de încredere. Vă dau cuvântul meu că niciodată, niciunul dintre voi nu va regreta pentru că a susținut-o pe Evghenia Guțul, pe mine și echipa Partidului „ȘOR””, a subliniat Ilan Șor.

El a precizat că nu se consideră politician, ci om de afaceri care își stabilește obiective și știe cum să le atingă. „Astăzi, am un singur obiectiv – transformarea Găgăuziei într-un plai de vis, iar viața voastră – în una asigurată financiar, îndestulată și frumoasă! Sunt convins că pot face asta. Prieteni, voi face astfel, încât toată Moldova va fi invidioasă pe locuitorii Găgăuziei. Nu există legături mai strânse decât între un evreu și un găgăuz”, a mai spus Ilan Șor.

Share