Ilan Șor: Am decis crearea unei fundații pentru dezvoltarea democrației, care va contribui la construirea unei Moldove cu adevărat democratice și prospere

Ilan Șor: Am decis crearea unei fundații pentru dezvoltarea democrației, care va contribui la construirea unei Moldove cu adevărat democratice și prospere

Coordonatorul Blocului politic „Ș.O.R.”, Ilan Șor, lansează un nou proiect menit să pună capăt dezmățului și uzurpării puterii de stat. Astăzi, într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook, el a anunțat despre crearea Fundației „ȘOR” pentru dezvoltarea democrației, a cărei scop este de a construi o Moldovă cu adevărat democratică și prosperă.

„Republica Moldova este condusă astăzi de către uzurpatori, care au ucis democrația, iar sub pretextul acesteia promovează idei fasciste și genocide. Mai exact, actuala guvernare comite un genocid împotriva propriei țări. Oamenii o duc din ce în ce mai greu, instituțiile de presă sunt închise, guvernarea fură cu vagoanele, iar bani primesc doar cei care sunt pe plac regimului. Din acest motiv, am luat decizia de a crea Fundația „ȘOR” pentru dezvoltarea democrației. Din acest fond, vor fi finanțate toate proiectele privind dezvoltarea democrației, va fi susținută mass-media independentă, dar și politicienii independenți”, a declarat Ilan Șor.

Prin urmare, Ilan Șor îi îndeamnă pe toți cei care vor să-și promoveze ideile privind dezvoltarea democrației să-i scrie, iar el îi va susține.

„Scopul creării acestei fundații este de a pune capăt uzurpării puterii de stat, de a construi o Moldovă cu adevărat democratică și prosperă. Totodată, vrem să le oferim tuturor celor care au o altă opinie decât cea a fasciștilor de la guvernare posibilitatea de a lucra, acționa, de a-și exprima ideile și de a pune planurile în aplicare. Așadar, îi îndemn pe toți cei care vor și au nevoie de ajutor, pentru a implementa proiecte privind dezvoltarea democrației, să ne scrie la adresa de e-mail: democracyfoundation@ilan-shor.com. Vă voi ajuta cu bucurie”, a precizat Ilan Șor.

Share