Igor Grosu: „Dodon înţelege că nu va putea câştiga într-o competiţie liberă şi corectă”

Igor Grosu: „Dodon înţelege că nu va putea câştiga într-o competiţie liberă şi corectă”

„Dodon nu a câștigat niciodată în cadrul unei competiții electorale corecte și cinstite. De fiecare dată, socialiștii au fost favorizați de regimul lui Plahotniuc. Singurele alegeri libere la care au participat au fost alegerile locale din toamnă, organizate de guvernul Sandu, dar Dodon înţelege că nu va putea câştiga într-o competiţie liberă şi corectă”. Declarația aparține deputatului fracțiunii Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu, informează OFICIAL. 

„Drept exemplu putem aduce alegerile parlamentare de la Hâncești din acest an, când regimul lui Dodon a trişat, a permis utilizarea masivă a resursei administrative, a descurajat venirea cetăţenilor la vot, doar ca să câştige candidatul lor”, a spus Grosu, în cadrul unui interviu pentru Gazeta de Chișinău.

„În același timp, Partidul Acțiune și Solidaritate este deja la a patra experiență de campanie electorală, perioadă în care am reușit să ne consolidăm structurile în orașe și sate, să câștigăm primari și locuri în consilii locale și raionale. Ne vom opune prin toate căile legale și nu vom admite niciun abuz din partea lui Dodon în scrutinul din toamnă. Vom avea reprezentanții noștri în toate organele electorale, observatori și persoane de încredere. Desigur, vom informa de fiecare dată organizațiile internaționale despre încălcări şi vom mobiliza societatea pentru a-şi apăra votul”, a conchis parlamentarul.

Mihaela Rotari

Share