Igor Grosu: Am votat alături de membrii familiei mele, inclusiv de fiica mea, care a votat pentru prima dată

Igor Grosu: Am votat alături de membrii familiei mele, inclusiv de fiica mea, care a votat pentru prima dată

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, și-a exercitat dreptul la vot în cadrul alegerilor prezidențiale și a referendumului constituțional privind integrarea în Uniunea Europeană.

„Am votat pentru ceea ce am pledat în toți acești ani, pentru ca cetățenii noștri să trăiască într-un spațiu al păcii și al prosperității, acolo unde viața omului are valoare și drepturile sunt respectate, spațiu valoric din care am făcut parte dintotdeauna. Pentru asta am votat alături de membrii familiei mele, inclusiv de fiica mea, care a votat pentru prima dată”, a menționat șeful legislativului la ieșirea din secția de votare.

Președintele Parlamentului i-a îndemnat pe cetățeni să participe la vot. „Marea majoritate a cetățenilor înțeleg importanța momentului, un moment istoric unic în felul său. Eu cred în cetățenii Republicii Moldova, în luciditatea și maturitatea lor, au demonstrat-o nu o dată, în condiții și mai complicate. De fiecare dată când a fost nevoie, moldovenii s-au mobilizat și acasă, și peste hotare”, a mai spus șeful legislativului, Igor Grosu.

Astăzi, în Republica Moldova au loc referendumul republican constituțional și alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. Cele 2 219 de secții de votare sunt deschise până la ora 21.00.

Share