Igor Dodon s-a văzut cu Ambasadorul Rusiei. Ce au discutat

Igor Dodon s-a văzut cu Ambasadorul Rusiei. Ce au discutat

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon comunică despre o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, informează OFICIAL.

În cadrul unei postări pe Facebook, Dodon a oferit unele detalii. „În cursul dialogului, am abordat întreg spectru al relațiilor bilaterale, constatând cu satisfacție consolidarea semnificativă a parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și Federația Rusă în anul 2019. Totodată, am indicat asupra faptului că există multiple oportunități de fortificare a dialogului bilateral în toate domeniile de interes reciproc”, a scris el.

În același timp, Dodon a amintit despre participarea sa la unele festivități din capitala rusă. „De asemenea, am examinat planul de acțiuni de interacțiune bilaterală pentru anul 2020. O atenție deosebită va fi acordată marcării Aniversării a 75-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Țin să amintesc că la invitația Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, voi participa la festivitățile desfășurate cu acest prilej pe Piața Roșie din Moscova”, a conchis Dodon.

Mihaela Conovali

Share