Igor Corman: Fiind o companie care se ghidează în activitatea sa de reguli şi standarde clare, SEBN MD are planificate activităţile pe ani înainte. 2024 nu e o excepţie

Igor Corman: Fiind o companie care se ghidează în activitatea sa de reguli şi standarde clare, SEBN MD are planificate activităţile pe ani înainte. 2024 nu e o excepţie

Igor Corman, administratorul Sumitomo Electric Bordnetze Moldova (SEBN MD), a comunicat că, în anul 2024, compania planifică relocarea unor proiecte noi, în locul celor care expiră, pentru a menține capacitățile și locurile de muncă create.

„Fiind o companie care se ghidează în activitatea sa de reguli şi standarde clare, SEBN MD are planificate activităţile pe ani înainte. Anul 2024 nu este o excepţie din acest punct de vedere, noi având indicatori strict stabiliţi şi pe care, cu siguranţă, îi vom înregistra”, a spus el în cadrul unui interviu pentru portalul nostru. 

Administratorul SEBN MD a menționat că, făcând abstracţie de planuri şi vorbind de unele aşteptări, sigur și-ar dori ca în 2024 „să fim mai puţin afectaţi de fluctuaţia de personal şi să avem mai multă claritate privind regulile de joc”. „Spre exemplu, pentru noi este de o importanţă primordială păstrarea regimului vamal pentru rezidenţi în ZEL, ca să putem onora obligațiile de a livra la timp clienților noștri. Pe lângă aceasta, e normal ca regulile de joc să fie aceleaşi ca şi în momentul în care s-a luat decizia de a veni pe piaţa Republicii Moldova. Dar, iarăşi, acest lucru nu depinde de noi şi eu pot doar să formulez o aşteptare, o doleanţă”, a declarat el.

Igor Corman a subliniat în context că „e important să existe o minimă stabilitate şi previzibilitate”. „Or, aceste două componente sunt extrem de importante pentru business, în general, dar şi pentru compania noastră, în particular”, a conchis conducătorul. 

Share