Gamrețchi – acuzat de socialiști că-și construiește casă de lux din bani publici

Gamrețchi – acuzat de socialiști că-și construiește casă de lux din bani publici

Socialiștii din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) susțin că foști angajați ai Primăriei își construiesc case din banii chișinăuienilor.

În cadrul unei conferințe de presă, socialistul Alexandru Odințov a menționat că fostul șef al Direcției municipale transport public și căi de comunicații, Igor Gamrețchi, își construiește o casă de lux din bani publici.

„Noi ne mirăm de ce așa greu se construiesc drumuri? Greu, pentru că Igor Gamrețchi își construiește casă. A ieșit din arest și continuă să-și construiască casa luxoasă din sectorul Râșcani. Apropo, casa, oficial, este scrisă pe numele mamei sale. Gamrețchi nu are doar această casă, dar mai are una la Buiucani. Când a venit la Primărie nu avea nimic, acum s-a îmbogățit. Construiesc drumuri în ani de zile și mult mai scump, astfel își construiește casele din banii noștri. Mă indignează faptul că cineva boicotează această procedură democratică – referendum. Spunând referendumului – nu, înseamnă să spui –  da, corupției și construcțiilor la astfel de case”, a precizat socialistul.

Totodată, Odințov a menționat că, pentru ca orașul să fie salvat, trebuie neapărat să fie desfășurat referendumul și demis Dorin Chirtoacă.

Mihaela Rotari

Share