Iată cine reprezintă PLDM la forumul internațional „Eastern Partnership Leaders For Change”! (foto)

Iată cine reprezintă PLDM la forumul internațional „Eastern Partnership Leaders For Change”! (foto)

În perioada 10-12 septembrie, la Harkov, Ucraina, se desfășoară forumul internațional „Eastern Partnership Leaders For Change” (Liderii pentru schimbare în Parteneriatul Estic), iar Partidul Liberal Democrat este reprezentat la forum de către Zinaida Roșioru (Ialoveni), membru al organizației de tineret a formațiunii.

Potrivit unui comunicat de presă, reprezentanți ai organizațiilor politice de tineret ale partidelor de centru-dreapta și ale societății civile din țările membre ale PaE: Moldova, Georgia și Ucraina, vor discuta despre istoricul și potențialul PaE, despre valorile democrației în stat, dar și despre impactul proiectelor politico-sociale în zona PaE.

Partenerii Forumului „Eastern Partnership Leaders For Change” sunt Konrad Adenauer Stiftung Ukraine, Ukrainean Institute for International politics și Eduardo Frei Foundation.

Pe parcursul forumului, participanții vor învăța să-și dezvolte abilitățile de lider, să promoveze activismul politic și social în rândul tinerilor și să contribuie, prin implicare efectivă în politică, la dezvoltarea pro-europeană a țărilor din cadrul PaE.

zina

zina2 (1)

Doina Secrieru 

Share