Iată când se va expune CEC referitor la alegerile locale pentru funcția de primar în mun. Chișinău și Bălți!

Iată când se va expune CEC referitor la alegerile locale pentru funcția de primar în mun. Chișinău și Bălți!

Comisia Electorală Centrală (CEC) se întrunește în ședință ordinară în data de 12 martie, ora 15.00, iar pe ordinea de zi sunt și subiecte ce vizează alegerile locale noi pentru funcția de Primar ale municipiilor Chișinău și Bălți.

Ordinea de zi conține 23 subiecte, dintre care patru vizează alegerile locale noi pentru funcție de Primar la Chișinău și Bălți.

„Cu privire la stabilirea datei alegerilor locale noi pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău; Cu privire la stabilirea datei alegerilor locale noi ale primarului municipiului Bălți; Cu privire la aprobarea Devizului de cheltuieli pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale noi pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău și ale primarului municipiului Bălți, din data de 20 mai 2018, dar și cu privire la aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acțiunilor de organizare și desfășurare a alegerilor locale noi ale primarilor în unele localități din data de 20 mai 2018”, reiese din ordinea de zi.

De menționat că, în aceeași ședință CEC va examina și cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru desfăşurarea referendumului republican legislativ.

Mihaela Rotari

Share