Igor Grosu despre decizia CC: „Să sperăm că de data asta nu au fost influențați”

Igor Grosu despre decizia CC: „Să sperăm că de data asta nu au fost influențați”

Secretarul general al Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Igor Grosu consideră că decizia Curții Constituționale cu privire la neconstituționalitatea referendumului consultativ din 24 septembrie 2017, inițiat de Președintele țării reprezintă „o normalitate”.

Solicitat de www.oficial.md pentru a afla opinia sa cu privire la decizia Curții, Igor Grosu a declarat: „Să sperăm că de data asta nu au fost influențați”.

„Vreau să spun că, uneori Curtea Constituțională mai revine la normalitate, uneori. Să sperăm că de data asta nu au fost influențați în nici un fel și au aplicat buchia legii”, a precizat Secretarul general PAS.

În același context, Grosu a comentat acțiunile șefului statului, care, potrivit lui „nu sunt altceva decât o continuare a campaniei electorale din prezidențiale”.

„Președintele face uz de împuternicirile pe care le are la moment. Ceea ce urmărim noi în acțiunile Președintelui nu este altceva decât o continuare a campaniei electorale din prezidențiale. Eu am impresia că, odată cu oficializarea mariajului cu PD-ul prin votul din 20 iulie, Președintele a intrat în campania electorală pentru alegerile parlamentare. El nu-și exercită funcțiile de Președinte, fiindcă vedem cu toții: de la cumetrie – la inițiative deocheate și numai nu o ținută de Președinte a țării”, a precizat Igor Grosu.

Mihaela Conovali

Share