Grosu către Hogan: Noi ne-am menținut promisiunea față de cetățeni și am depus toate eforturile pentru a oferi oamenilor alegeri anticipate

Grosu către Hogan: Noi ne-am menținut promisiunea față de cetățeni și am depus toate eforturile pentru a oferi oamenilor alegeri anticipate

Președintele interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, în cadrul căreia au discutat despre situația politică și economică din țară, transmite OFICIAL.

Igor Grosu a reiterat că Partidul Acțiune Solidaritate a fost consecvent în toată această perioadă.

„Noi ne-am menținut promisiunea față de cetățeni și am depus toate eforturile pentru a oferi oamenilor alegeri anticipate. Republica Moldova are nevoie de o guvernare stabilă, profesionistă și integră care să lucreze în interesul cetățenilor, care să restabilească relațiile cu partenerii de dezvoltare externi. Trebuie să dăm cetățenilor țării șansa de a-și alege un Legislativ care să-i reprezinte”, se spune într-un comunicat de presă.

Igor Grosu a accentuat că Partidul Acțiune și Solidaritate va pleda mereu pentru construirea unui stat de drept, ridicarea nivelului de trai și respectarea drepturilor omului.

„De asemenea, i-am mulțumit Excelenței sale pentru asistența financiară acordată de-a lungul timpului, în special în 2020 – 2021 în lupta cu COVID-19. Doar cu ajutorul partenerilor de nădejde, vom reuși să facem față acestei crize sanitare”, a mai menționat Grosu.

 

Cristina Parfeni

Share