Grosu a primit un premiu pentru PAS: Datorită oamenilor noștri, astăzi Republica Moldova se poate mândri cu o altă imagine

Grosu a primit un premiu pentru PAS: Datorită oamenilor noștri, astăzi Republica Moldova se poate mândri cu o altă imagine

Partidul de guvernare – Partidul Acțiune și Solidaritate(PAS), a primit, la Berlin, prestigiosul premiu Bush-Thatcher pentru 2021, informează OFICIAL.

Igor Grosu, președintele PAS, a spus că premiul e oferit Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, și Partidului Acțiune și Solidaritate.

„Este un premiu important pentru partidul pe care am onoarea să-l conduc”, a menționat politicianul.

Potrivit spuselor sale, Uniunea Democrată Internațională (IDU) este o organizație de prestigiu, care a ajutat PAS și Republica Moldova atunci când democrația noastră a fost în pericol.

„IDU ne-a fost nu doar un sprijin, ci și un promotor al libertății și valorilor democratice în țară și în regiune.

Suntem norocoși să contăm pe IDU astăzi, când muncim pentru a aduce țara noastră în familia națiunilor europene și a o menține ca parte a lumii libere.

Vă mulțumim pentru sprijin și deschidere constantă. Suntem datori să valorificăm încrederea pe care ne-au acordat-o cetăţenii la ultimele scrutine electorale și care ne dă puteri şi speranţă că vom reuşi cu toţii, împreună. Suntem datori să fim eficienţi și responsabili, să găsim soluţiile cele mai bune pentru oameni, să întărim statul şi instituţiile lui, care trebuie să garanteze securitatea şi bunăstarea cetăţenilor.

Datorită oamenilor noștri, astăzi Republica Moldova se poate mândri cu o altă imagine – o țară mică, dar cu inimă mare!”, a mai spus Igor Grosu.

Notă: Premiul Bush-Thatcher acordat de IDU poartă numele a doi fondatori ai Uniunii – Președintele George Bush și Prim-ministrul Margaret Thatcher, și recunoaște contribuția esențială făcută de membrii IDU sau personalități pentru avansarea la capitolul libertate, democrație, drepturile omului și statul de drept.

Share