Grigore Cobzac a depus actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la parlamentare

Grigore Cobzac a depus actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la parlamentare

Fostul deputat, Grigore Cobzac, a depus, astăzi, la Comisia electorală de circumscripție, actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat independent la alegerile parlamentare din 15 martie 2020 în circumscripția nr. 38, Hâncești, informează OFICIAL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Grigore Cobzac menționează că este determinat să obțină acest mandat.

„Chiar dacă iniţial decizia de a candida a fost una sub formă de protest, acum sunt determinat să obţin acest mandat. Vă declar cu toată responsabilitatea că nu am agendă ascunsă. Rolul de marionetă nu este pentru mine şi în spatele meu nu stau sforari. Unicul obiectiv urmărit este să vă reprezint cu onoare şi demnitate în Parlamentul Republicii Moldova, aşa cum am mai făcut-o anterior. Sunt dintre hînceşteni şi pentru hînceşteni”, scrie Grigore Cobzac.

De asemenea, a mulțumit Partidului Unității Naționale pentru susținere.

„Pe această cale aduc mulţumiri Partidului Unităţii Naţionale pentru decizia de a mă susţine în acest scrutin. Consider că ideea unui candidat comun proeuropean nu este compromisă definitiv. În acest sens, sunt gata să depun efort împreună cu ceilalți candidaţi înscrişi în cursa electorală”, mai scrie Cobzac.

Cristina Parfeni

Share