Fruntaș politic, despre „următoarea țintă a guvernării”: Prin hărțuirea lor se dorește…

Fruntaș politic, despre „următoarea țintă a guvernării”: Prin hărțuirea lor se dorește…

Președintele OT Leova a Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, susține că „micii producători și antreprenori sunt următoarea țintă a guvernării iar prin hărțuirea lor se dorește suplinirea unei părți bune a bugetului acestei țări”, informează OFICIAL.

Referindu-se la un producător autohton de produse lactate care a vărsat în fața primăriei aproximativ o tonă de lapte, în semn de nemulțumire cu anularea autorizației de a-și vinde produsul în magazinele mobile pe care le avea pe străzile capitalei, Bujorean a declarat următoarele:

„Unde e mișcarea protestatară? Acolo unde vreai să o vezi. Micii producători și antreprenori sunt următoarea țintă a guvernării iar prin hărțuirea lor se dorește suplinirea unei părți bune a bugetului acestei țări. Alte surse de menținere a acestuia nu există, nici pe interior și nici de la partenerii externi nu vor veni. Ei sunt adevărații eroi și tot ei reprezintă o nouă mișcare de protest. Protest pentru supraviețuire și nu pentru obținerea puterii”, a conchis el.

Doina Secrieru

Share