Fracțiunea Platformei DA solicită convocarea de urgență a ședinței Parlamentului

Fracțiunea Platformei DA solicită convocarea de urgență a ședinței Parlamentului

Fracțiunea „Blocului ACUM Platforma DA” solicită convocarea, în regim de urgență, a sesiunii extraordinare a Parlamentului, cu o durată de trei ore, pentru audierea ministrului Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, precum și a conducerii Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică și cea a Consiliului Concurenței, informează OFICIAL.

În cadrul unui briefing de presă, vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, a menționat că, în ședința Parlamentului ei propun să fie abordate trei subiecte.

„Unu – a dezbate situația în domeniul transportării de pasageri, în contextul majorării tarifelor la călătoriile cu transportul interurban. Doi – a dezbate situația privind activitatea Ministerului Economiei și Infrastructurii în organizarea unor licitații pentru achizițiile publice pentru lucrările de reabilitare și modernizare a drumurilor și trei – a dezbate situația majorării recente a prețurilor la carburanți. Sunt subiecte extrem de importante, care necesită soluții și care nu pot aștepta mult timp. Este necesar de venit cu soluții și măsuri de protecție socială”, a precizat Slusari, îndemnând  deputații să semneze pentru convocarea acestei ședințe.

Andriana Cheptine

Share