(FOTO) Natalia Gavrilița, în tren: 38 de lei pentru un bilet Chișinău-Ungheni

(FOTO) Natalia Gavrilița, în tren: 38 de lei pentru un bilet Chișinău-Ungheni

Prim-ministrul Natalia Gavrilita, împreună cu colegii din Guvern, merge astăzi la Ungheni cu trenul, informează OFICIAL.

„Ca mulți moldoveni care trăiesc în străinătate sau au fost stabiliți acolo am călătorit mult cu trenul în perioada în care am trăit în Marea Britanie. Mi-am dorit mereu să avem condiții ca în Europa și în trenurile din Republica Moldova. Să fie curate, comode, dotate cu toate comoditățile și, astfel, să reprezinte o alternativă de transport atractivă. Pentru a ajunge la aceste rezultate am făcut pași concreți pentru reabilitarea și dezvoltarea căilor ferate din Moldova: am adoptat un cod nou feroviar, pregătim investiții pentru creșterea vitezei pe tronosoane-cheie, am reabilitat tronsonul Basarabeasca–Berezino, am crescut cu peste 70 la sută salariile angajaților CFM și am lichidat toate restanțele salariale istorice.

Azi, am luat trenul spre Ungheni împreună cu toată echipa cabinetului de miniștri in condiții moderne și civilizate, oferite la un preț accesibil de 38 de lei pentru un bilet Chișinău-Ungheni”, a menționat Premierul într-o postare pe Facebook.

Natalia Gavrilița a spus că, în tren, toată echipa poate lucra mai bine decât în automobil.

„Așadar deși călătoria va dura mai mult, sunt sigură că vom folosi acest timp în mod productiv, inclusiv pentru ultimele pregătiri pentru ședința de astăzi”, a precizat Natalia Gavrilița.

Share