(FOTO) Cum arăta Irina Vlah școlăriță: „Fie ca fiecare elev să aibă un vis frumos”

(FOTO) Cum arăta Irina Vlah școlăriță: „Fie ca fiecare elev să aibă un vis frumos”

Irina Vlah, fondatoarea Asociației Platforma Moldova, care intenționează să candideze la funcția de Președinte al R. Moldova, a postat astăzi pe canalul său de telegram o imagine foto de arhivă, de pe timpul când era elevă.

„Tot ce este important în viață începe cu un vis din copilărie. Tot ce este nou, îndrăzneț, tot ce schimbă radical viețile oamenilor, începe cu un vis care poate părea „prea copilăresc” celor din jur. Fie ca fiecare elev să aibă un vis frumos. Noi, părinții, visăm ca copiii noștri să învețe bine și să fie sănătoși. Copiii au propriile lor visuri și speranțe, iar acestea trebuie să fie cât mai îndrăznețe. Iar noi vom fi mereu alături de ei, sprijinindu-i.

Îmi doresc foarte mult ca copiii noștri să mențină pacea în Moldova, să-și construiască fericirea în țara noastră; să păstreze respectul și sinceritatea față de prieteni și cei dragi; să fie umani și capabili să empatizeze.

Viitorul Moldovei va fi așa cum îl vor imagina copiii noștri. Dar în ce mod vor crește acești copii, depinde de noi. Haideți să nu-i dezamăgim, eu, am mare încredere în voi!”, a scris ea cu ocazia începerii noului an școlar.

Share