Fostul deputat Cobzac: Am reflectat mult asupra celor întâmplate la 14 martie. Acum, după ce s-au limpezit lucrurile…

Fostul deputat Cobzac: Am reflectat mult asupra celor întâmplate la 14 martie. Acum, după ce s-au limpezit lucrurile…

Fostul deputat, Grigore Cobzac susține că, alegerile parlamentare anticipate din 14 martie 2020 în circumscripţia nominală 38 Hânceşti l-au marcat profund, informează OFICIAL.

„Cu mare întârziere, care îşi are explicaţia sa, dar trebuie să mă expun. În primul rând vreau să le zic hînceştenilor din tot raionul care au votat Grigore Cobzac: Vă mulţumesc şi vă respect! Să nu vă pară rău de alegerea făcută. În toate funcţiile în care am fost ales cu votul cetăţeanului, am avut un comportament decent. Nu v-am trădat, nu m-am vîndut, permanent am depus efort să fiu eficient. Nu am furat. Am venit în politică în 2007 cu un BMW X5 nou-nouţă, azi sunt cu o Dacia de mulţi ani. Asta mi-a zis-o un bun prieten. Pentru mine o relaţie sănătoasă cu cetăţenii de rând a costat mai mult decît una cu elita politică. Am fost sincer, deschis şi previzibil pentru Dvs în toată această mizerie care se numeşte politică moldovenească. Şi în alegerile din 14 martie am procedat în aceeaşi manieră. Nu am fost omul nimănui, nu am fost „spoiler” şi nu am avut agendă ascunsă. Nu am negociat convingerile mele pro-europene şi democratice. Am dorit doar în continuare să vă reprezint în Parlament”, a scris Cobzac, pe o rețea de socializare.

Potrivit lui, „să fie clar, nu consideră ceva rău dacă a făcut-o în formă de protest”.

„Forma mai puţin contează, contează fapta. Fapta, acţiunea defineşte omul şi politicianul. Declar cu toată responsabilitatea: Cei care m-au susţinut, Partidul Unităţii Naţionale şi Partidul Demnitate şi Adevăr, au făcut-o din proprie iniţiativă. Am văzut acolo mulţi oameni buni, frumoşi şi responsabili. Mă folosesc de ocazie să le mulţumesc public pentru implicare şi susţinere. La rândul meu le doresc succes în continuare. Şi încă ceva care trebuie să punctez. Am reflectat mult asupra celor întâmplate la 14 martie. Acum, după ce s-au limpezit lucrurile, sunt convins – am procedat corect. A doua oară aş face la fel”, a mai spus fostul deputat.

Andriana Cheptine

Share