Fost Premier, despre R. Moldova peste 10 ani: „Companii care au venit și au investit și au crescut afacerile”

Fost Premier, despre R. Moldova peste 10 ani: „Companii care au venit și au investit și au crescut afacerile”

Fostul Premier al Republicii Moldova, Chiril Gaburici, în cadrul unui interviu pentru Agora.md, a spus unde vede Republica Moldova în zece ani, informează OFICIAL.

„Lucrurile acum se schimbă așa de repede că să vorbim despre așa viitor foarte îndepărtat este greu, dar și ușor în același timp. Îmi doresc foarte mult să văd, țara noastră, fiind una mică, comparativ cu multe alte țări, cred că lucrurile aici pot fi făcute mult mai rapid. Rămâne doar să reușim să facem un lucru important, să reușim să unim societatea, să nu o dispersăm în părți diferite, s-o unim și să facem o singură echipă care are un singur scop, echipa Republica Moldova care va merge în aceeași direcție, fără ca fiecare să tragă în partea sa. Și foarte tare îmi doresc ca aici să vedem peste 10 ani – companii care au venit și au investit și au crescut afacerile. Foarte tare îmi doresc ca proiectele la care lucrez eu astăzi să le văd companii mature, deja care dau rezultate”, a spus Gaburici.

„Copiii mei atunci vor fi deja oameni sau maturi și îmi doresc să continui să am aceleași discuții cu ei, eu să mă ajustez la timpurile acelea, să fiu destul de flexibil ca să mă pot adapta și aceleași teme care le vor fi lor interesante, să le pot discuta cu ei și evident, vreau să fiu aici, vreau să-mi văd țara dezvoltată și frumoasă și cu toții împreună cu copiii care rămân, lucrează aici să putem crește PIB-ul Republicii Moldova”, a conchis fostul Premier.

Mihaela Rotari

Share