Fost consilier prezidențial: Modestia este cel mai solicitat atribut al PR-isticii moderne

Fost consilier prezidențial: Modestia este cel mai solicitat atribut al PR-isticii moderne

„„10” pentru VLAD FILAT! Îl văd alături de părinți într-o postare pe pagina sa de Facebook! Mi-a provocat un sentiment de respect pentru cel care, târziu, dar revine, modest, la rădăcini. În mare-mare parte, liderii noștri politici sunt copii de la țară și rar care dintre ei provine din a treia generație de intelectuali… Modestia este cel mai solicitat atribut al PR-isticii moderne”. Aceasta susține fostul consilier prezidențial, Aurelia Peru, informează OFICIAL.

„Președintele Elveției, Simonetta Sommaruga, și-a felicitat poporul cu prilejul sărbătorilor de Anul Nou dintr-o „boulangerie”. L-am văzut și pe Zelensky. Perfect. Până și Putin le-a amintit rușilor despre jucăriile din copilărie de pe pomul de Crăciun. Trendul discursurilor prezidențiale duce spre simplism și apropiere de popor. Acestea nu-s mesaje electorale. Acestea sunt mesaje care trebuie să pretindă a fi sincere, emotive și fără discrepanțe sociale. Astăzi, repetiția pronumelui „eu” într-un discurs prezidențial este o notă de „2” pentru PR- istul din spatele actorului politic”, mai adaugă Peru, pe o rețea socială.

Totodată, Aurelia Peru susține: „Iar, când fiecare a doua familie de moldoveni va avea posibilitatea să urce pe pârtie în vacanțele de Crăciun, când aceasta va fi o tradiție a moldovenilor, atunci, postările liderilor noștri politici de pe poalele munților, indiferent de faptul dacă este zăpadă sau „și astăzi este soare” vor merita „10””, a conchis Peru.

Mihaela Rotari

Share