Fly Project și Stas Mihailov în Piața Marii Adunări Naționale

Fly Project și Stas Mihailov în Piața Marii Adunări Naționale

Concertul organizat de Renato Usatîi cu participarea celor mai  îndrăgite vedete ale showbiz-ului din România și Rusia va avea  loc în aer liber în centrul capitalei. Evenimentul se anunță a fi cel mai spectaculos din această toamnă. 

În această seara la Chișinău, Renato Usatîi organizează un concert în aer liber pentru toate vârstele și gusturile muzicale. Una dintre cele mai în vogă trupe din România, Fly Project, promite să facă un adevărat show, iar cel mai popular artist din Rusia, Stas Mihailov va susține, în premieră, un concert în Piața Marii Adunări Naționale

Trupa românească  Fly Project este o formație românească de muzică dance, care a debutat pe piața muzicală în 2005 cu piesa Raisa, iar ulterior piesele „Mandala”, „Goodbye”, „Musica” și „Back In My Life” au adus formației un val imens de popularitate. Trupa a devenit cunoscută  în Moldova, Rusia, Grecia, Spania, Turcia, Olanda, Serbia și cu single-ul «Brasil», care a ajuns în topurile muzicale din aceste țări.  În anul 2011 formația a fost nominalizată la MTV Europe Music Award for Best Romanian Act.

Interpretul rus Stas Mihailov  își va încheia turul prin Moldova cu un recital în aer liber în centrul capitalei. La invitația lui Renato Usatîi, preferatul tuturor femeilor a concertat la Râșcani cu ocazia hramului orașului și la Comrat, unde a adunat peste 60 de mii de oameni din mai multe localități ale țării.

Concertul va începe la ora 19.00 și se va încheia cu un grandios foc de artificii.

Amintim că pe 15 septembrie, la invitația lui Renato Usatîi, în centrul capitalei a evoluat Sofia Rotaru, care a adunat peste 100 de mii de spectatori.

Rodica Secrieru

Share