Flashmob la MAEIE: Uniunea Europeană nu tolerează acest lucru

Flashmob la MAEIE: Uniunea Europeană nu tolerează acest lucru

Blocul electoral ACUM – Platforma DA și PAS, astăzi, a desfășurat un flashmob la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) cu privire la relațiile actuale dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană, informează OFICIAL.

Vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), dar și candidatul blocului în cadrul circumscripției 32 pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, Mihai Poșoi, a oferit mai multe detalii.

„Am adus o sârmă ghimpată simbolic cu persoane din domeniul politic. Dacă până acum se furau miliarde, acum s-a ajuns să se fure și votul cetățenilor. Uniunea Europeană nu tolerează acest lucru. Guvernarea se bucură că cetățenii pleacă peste hotare”, a declarat Popșoi.

În același timp, candidatul s-a referit la acțiunile blocului. „Blocul electoral ACUM este determinat să schimbe lucrurile în țară. În Republica Moldova nu mai vin oficiali importanți și nici finanțări. Mesajul evenimentului de astăzi este următorul: așa cum am tăiat această sârmă ghimpată, așa se vor schimba și lucrurile pe 24 februarie”, a conchis Popșoi.

Mihaela Conovali

Share