Flashmob la Guvern! PAS: Chicu a sfidat legea aprobată de el și a organizat nunta pentru fecior

Flashmob la Guvern! PAS: Chicu a sfidat legea aprobată de el și a organizat nunta pentru fecior

Tinerii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au organizat astăzi, un flashmob la Guvern. Cu tradiționalul marș al nuntașilor și pancarte, tinerii au transmis mesaje precum „Asta nu-i protest, e masă de sărbătoare”, „Chicu-socru mare, prim-ministru-mic”.

Vicepreședintele PAS, deputatul Radu Marian, a declarat: „De ce această nuntă a fost o insultă pentru oameni? Pentru că în timp ce restul oamenilor nu au voie să facă nunți, Chicu a sfidat legea aprobată de el și a organizat nunta pentru fecior. Pentru a se ascunde de ochii lumii, a chemat ofițerii de la SPP, plătiți din banii publici, să păzească locul. Apoi i-a mințit pe toți spunând că acei oameni sunt angajați de la pază particulară. Pentru că a tăcut 4 zile în care nu a zis nimic. În loc să recunoască și să zică că a greșit, a mințit lumea și a zis că „aia n-a fost nuntă”, chiar dacă au apărut imagini cu un mire și mireasă de la fața locului”, a susținut deputatul.

Radu Marian susține că a primit un mesaj de la o persoană, care a fost prezentă la acel eveniment, iar potrivit ei, la nuntă au fost 8 mese și câte 8 persoane la masă. „La masa premierui au fost 6 persoane, 2 nu au venit. A fost mirele și mireasa, fotograf, 2 cameramani, un Dj, un prezentator, o organizatoare, mai multe persoane din pază și chelneri. După ce premierul a văzut în presă dansul mirilor, s-a enervat și a cerut organizatorilor să grăbească ceremonia, iar în jur de ora 23:00 a plecat și au rămas doar tinerii să se distreze”.

„Astăzi am aflat că în Republica Moldova un cetățean nu poate lăsa mesaj premierului. Este pentru prima dată când aud așa ceva. Noi am vrut să transmitem premierului să ia în serios pandemia și să lase nunțile. Voi transmite acest mesaj prin alte căi, chiar și prin poștă, dar acești colaci cu mesajele noastre, vor ajunge la ei. Încă odată ne convingem că aceasta guvernare este lipsită de transparență”, a spus Radu Marian.

Doina Secrieru

Share