Filip s-a văzut cu Michalko: PDM nu va face niciodată alianțe sau înțelegeri cu partidul șor și cu transfugii

Filip s-a văzut cu Michalko: PDM nu va face niciodată alianțe sau înțelegeri cu partidul șor și cu transfugii

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip spune că a avut o discuție productivă cu Șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko. „Am trecut în revistă recentele schimbări pe scena politică din țară, dar și evoluțiile legate de COVID-19”, notează Filip, pe o rețea socială, informează OFICIAL.

„Am mulțumit dlui Ambasador pentru asistența oferită țării noastre de Uniunea Europeană (inclusiv România și Cehia) în lupta cu pandemia, ca urmare a activării mecanismului UE de protecție civilă. Suntem profund recunoscători pentru acest ajutor în vremuri complicate, iar UE ne-a fost mereu alături când am avut nevoie”, declară democratul.

A discutat, de asemenea, pe lângă criza sanitară și economică, spune Filip, și despre cea politică.

„Am reiterat o dată în plus, foarte clar: PDM nu va face niciodată alianțe sau înțelegeri cu partidul șor și cu transfugii care au plecat din #PDM. Nu avem ce discuta cu cei care au furat țara și cu cei care s-au vândut deja de câteva ori. PDM face #altfeldepolitica, una corectă și transparentă, unde nu e loc de oportuniști și trădători”, a conchis democratul.

Mihaela Conovali

Share