Filip: Ce oare ar mai trebui să se întâmple ca unii să coboare de pe baricade, să lase gândurile despre ratingul partidului…?

Filip: Ce oare ar mai trebui să se întâmple ca unii să coboare de pe baricade, să lase gândurile despre ratingul partidului…?

Ambulanțele fac coadă la Centrul COVID de la Moldexpo. Zeci de pacienți luptă cu virusul. Între timp, pe scena politică ultimatumuri, declarații, certuri. Declarațiile au fost făcute de liderul democraților, Pavel Filip.

Potrivit spuselor sale, unii s-au lăudat că ne-au adus vaccin, și-au tras câteva poze cu el și au uitat de vaccinare. „Sâmbătă, duminică, luni – zero vaccinați. Alții, deși conduc un guvern întreg, dau vina pe ceilalți și se gândesc “cu cât mai rău, cu atât mai bine”.

Între timp, zilnic ne mor colegi și oameni dragi. Internați în spital, luptă cu virusul scriitorii Spiridon Vangheli, Nicolae Dabija, Aurelian Silvestru”, a declarat Filip, adăugând: „Zilele acestea am pierdut 2 colegi de la Ungheni din cauza COVID-19. Dumnezeu să-i odihnească pe Mihail Diaconu, vicepreședinte al OT Ungheni a PDM și vicepreședinte al raionului și pe Stepan Pirogan, secretar executiv al OT Ungheni a PDM. Drum lin, colegi”.

În context, Filip întreabă: „Ce oare ar mai trebui să se întâmple ca unii să coboare de pe baricade, să lase gândurile despre ratingul partidului și să deschidă ochii să vadă ce se întâmplă în jur? Ne pierdem oamenii. Indiferent că sunt “oameni buni” sau nu. Haideți să ne gândim la ei”.

Cristina Gurez

Share