Expert: Tendința de scădere a ratingului PAS este evidentă

Expert: Tendința de scădere a ratingului PAS este evidentă

Analistul politic Victor Josu a venit cu o reacție privitor la rezultaele unui sondaj realizat de CBS Research și prezentat către Institutul pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale (IDIS) „Viitorul” de la Chișinău și Institutul de Științe Politice și Relații Internaționale „I.C.Brătianu” de la București, potrivit căruia, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, atunci blocul electoral PCRM+PSRM ar obține 25,2%, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) – 22,7%, iar Partidul „Șor” – 8,1%, transmite OFICIAL.

„Nu voi pune mâna în foc pentru veridicitatea cifrelor sondajului, dar tendința de scădere a ratingului PAS este, cred, evidentă și fără cifrele acestui sondaj.

La urma urmei, cât mai poate lumea răbda toate prostiile pe care le comite – cu înverșunare, parcă dinadins – guvernarea PAS? Ți se creează impresia că Maia de la Risipeni face totul ce îi stă în puteri pentru a-l readuce în palatul prezidențial pe Igor de la Sadova. Chiar dacă nu o dorește – și la sigur că nu o dorește – dar face”, a declarat Victor Josu.

Potrivit spuselor sale, „aceasta chiar ar fi o comedie. Ar crăpa de râs toată Europa, ar râde cu lacrimi de moldoveni”.

Doina Buruiană

Share