Ex-deputat: Cum poți să numești la „Franzeluța” un director fără experiență în domeniu?!

Ex-deputat: Cum poți să numești la „Franzeluța” un director fără experiență în domeniu?!

Alexandru Slusari, fost vicepreședinte al Parlamentului, consideră că una dintre primele acțiuni ale noului șef al Agenției Proprietății Publice (APP) ar trebui să fie verificarea urgentă a corectitudinii concursului la S.A. Franzeluța, informează OFICIAL. 

„Situația în colectiv este explozivă. Epopeea cu numirea directorului durează mai mult decăt războiul în Ucraina. Procedura concursului nu știu de ce s-a intins și demult a ieșit din limita legală”, a declarat el.
Alexandru Slusari a spus că e nevoie de transparența maximală și discuții cu colectivul întreprinderii.
„Eu personal nu înțeleg cum poate câștiga concursul persoana care nu are nici o experiență în domeniul panificației. Plus mă alarmează informația, parvenită azi, precum că în ajunul interviurilor cu candidați, membrii comisiei de concurs de la APP au fost chemați la director-adjunct, doamna Savva (director adjunct al APP), care direct a dat indicații cine ar trebui să căștige concursul.
Acum de profesionalismul și promptitudinea domnului Musteață depinde dacă întreprinderea strategică în domeniul agroalimentar să nu fie cuprinsă de turbulența internă”, a subliniat politicianul.
Share