Eugen Coştei – ales secretar general al Partidului „Forţa Diasporei”

Eugen Coştei – ales secretar general al Partidului „Forţa Diasporei”

Eugen Coştei a fost ales, cu votul unanim al membrilor Consiliului Politic Naţional, secretar general al Partidului „Forţa Diasporei”. Candidatura sa a fost propusă de Preşedintele Partidului, Nicolae Rapcea.

„Aşa cum prevede statutul şi după cum am convenit şi în cadrul Congresului din luna martie, astăzi, după o analiză la rece a situaţiei, dar şi urmare a discuţiilor avute pe interior, am decis să propun candidatura Dlui Eugen Coştei la funcţia de secretar general al Partidului. Dl. Coştei are o apreciabilă experienţă de activitate ca manager şi sunt sigur că anume această experienţă, dar şi calităţile personale şi profesionale pe care le are, îl vor ajuta să obţină maximă eficienţă în activitatea pe care o va desfăşura în continuare. Partidul „Forţa Diasporei” are nevoie de oameni ca Dl. Coştei şi pentru noi este o onoare că Dlui a decis nu doar să ni se alăture, ci şi să contribuie, din funcţia de Secretar general, la realizarea scopurilor comune pe care le avem”, a declarat Nicolae Rapcea.

La rândul său, Eugen Coştei a spus că pentru el este o mare onoare, dar, totodată, şi o mare responsabilitate alegerea în funcţia de Secretar general.

„Am decis să mă alătur echipei, dar şi să accept propunerea de a veni în funcţia de Secretar general pentru că văd un mare potenţial în formaţiunea noastră. Împreună putem face multe lucruri bune pentru Republica Moldova, pentru cetăţeni şi aceasta este motivaţia mea cea mai mare. În funcţia de Secretar general, voi depune toate eforturile pentru ca partidul să genereze maximă eficienţă, aşa cum aşteaptă oamenii de la orice formaţiune responsabilă”, a declarat Eugen Coştei.

Share