Eremei Priseajniuc, îngrijorat de decizia partidului de a înainta candidat la prezidențiale din afara formațiunii

Eremei Priseajniuc, îngrijorat de decizia partidului de a înainta candidat la prezidențiale din afara formațiunii

Eremei Priseajniuc, vicepreședinte al Partidului Social Democrat European (PSDE), se declară nedumerit și îngrijorat de recentele decizii din cadrul partidului și anume înaintarea unui candidat la prezidențiale care este din afara formațiunii, informează OFICIAL.

„În urma unei reflecții profunde asupra direcției pe care o urmează Partidul Social Democrat European, mă simt obligat să îmi exprim nedumerirea și îngrijorarea cu privire la recentele decizii luate de președintele partidului. Promovarea unui candidat din afara partidului pentru alegerile prezidențiale subminează încrederea în procesul nostru intern democratic și devalorizează semnificația membrilor proprii ai partidului, care, după opinia mea, sunt personalități capabile să rezolve orice problemă a țării. De aceea, acest act nu corespunde normelor democratice și demonstrează o lipsă de respect față de propriii colegi și membri.

Consider că procesele decizionale trebuie să fie transparente și incluzive. Din păcate, recentele evenimente au demonstrat o lipsă de respect pentru aceste principii fundamentale”, a spus el.

Totodată, Eremei Priseajniuc a spus că urmează să ia o decizie referitoare la activitatea sa de vicepreședinte și membru de partid.

„Sper că această reflecție va sublinia necesitatea unui dialog intern mai profund și a unei realinieri cu valorile noastre fundamentale, dar și va schimba atitudinea conducerii partidului față de propriii membri. Știu că printre membrii partidului sunt colegi care împărtășesc viziunea mea pentru un partid dedicat binelui comun”, a conchis politicianul.

Share