Echipa Tineretului Democrat se mărește

Echipa Tineretului Democrat se mărește

Echipa tinerilor democrați din capitală se mărește. Peste 200 de noi membri și-au primit carnetele de partid, joi, 9 octombrie, în cadrul unei ședințe a aripii de tineret a PDM Chișinău.

Președintele Organizației municipale a Partidului Democrat, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, a salutat venirea noilor membri, menționând că PDM este formațiunea care oferă tinerilor oportunități de afirmare. Pavel Filip a mai spus că Organizația de Tineret, alături de celelalte structuri ale PDM Chișinău, intră în forță în campania electorală.

”Am toată încrederea că vom obține cel mai bun rezultat pentru Partidul Democrat în capitală, căci s-a muncit foarte mult timp de patru ani. Potențialul PDM este mult mai mare decât cel pe care am reușit să-l realizăm în cadrul guvernării de coaliție. De aceea, este foarte important să avem mai mulți deputați și miniștri, ca să putem promova politicile PDM”, a declarat Pavel Filip.

Liderul Organizației de tineret din Chișinău, Igor Usturoi, spune că de săptămâna viitoare, membrii echipei sale vor fi văzuți tot mai des în centrele universitare și prin sectoarele capitalei.

”Tinerii din Chișinău trebuie să fie locomotiva Tineretului Democrat la nivel național. Vom fi implicați activ în campania electorală, pentru a-i convinge pe semenii noștri să voteze Partidul Democrat – un partid care promovează tinerii și poate să le asigure locuri de muncă acasă și bunăstare familiilor din Moldova”, a spus Igor Usturoi.

Secretarul executiv al PDM Chișinău, Iurie Cazacu, a explicat cum vor putea vota tinerii în ziua de 30 noiembrie. Potrivit lui Cazacu, cei care nu au viză de reședință in Chișinău, pot rămâne să voteze aici. Trebuie doar să meargă la pretura din sectorul în care locuiesc și să anunțe pe ce adresă se vor afla în ziua alegerilor.

Maria Roșca

Share