Echipa lui Ilan Șor continuă să aducă lumină în satele Moldovei. Proiectul iluminatului stradal a ajuns și în satul Văsieni, Telenești

Echipa lui Ilan Șor continuă să aducă lumină în satele Moldovei. Proiectul iluminatului stradal a ajuns și în satul Văsieni, Telenești

Bucurie mare pentru locuitorii satului Văsieni, raionul Telenești. La inițiativa președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, proiectul privind iluminarea stradală în țară continuă. După mai bine de 30 de ani, oamenii din Văsieni vor ieși din întuneric și se vor simți în siguranță, noaptea, când vor ieși din casă. Iluminarea stradală va fi extinsă pe întreg teritoriul localității, iar lucrările vor fi realizate la cel mai înalt nivel. Aici vor fi instalați 70 de piloni de electricitate și aproape 600 becuri led de ultimă generație, 14 km de cablu și patru transformatoare moderne.

Primele lucrări ale proiectului privind iluminarea stradală au început la finele săptămânii trecute, când zeci de oameni au participat la evenimentul mult așteptat. Locuitorii se arată bucuroși că vor avea lumină pe străzi și spun că este cel mai important proiect care poate fi implementat în localitate.

„Suntem foarte bucuroși de implementarea acestui proiect. Unde eu locuiesc, este un pod și este foarte întuneric. Nu poți merge pe acolo târziu. De acum încolo, sper să fie luminos și bine”, a spus o localnică.

„E greu fără lumină. Noaptea mergem pe întuneric, cu lanterne, telefoane. E complicat, mai ales pentru copii”, a menționat o altă femeie.

„Am așteptat foarte mult timp acest proiect și ne bucurăm că încep lucrările. Până acum era greu, ne temeam noaptea să ieșim din casă”, a precizat o altă locuitoare.

Primarul localității Văsieni spune că acest proiect înseamnă siguranță pentru localnici și dezvoltare.

„Astăzi pentru satul Văsieni este o sărbătoare foarte importantă. Începem lucrările privind implementarea proiectului privind iluminarea stradală pe tot teritoriul satului Văsieni. Acest proiect social este implementat datorită Partidului „ȘOR” și în primul rând a domnului președinte Ilan Șor. Proiectul este binevenit pentru localitatea noastră. Mulțumim foarte mult echipei Partidului „ȘOR”, a declarat Ion Memeț, primarul satului Văsieni.

Și consilierii locali se bucură că la Văsieni va fi lumină.

„Pentru noi este o mare bucurie. Am așteptat foarte mult acest proiect. La noi este întuneric în sat și vrem să mulțumim mult președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, pentru că, datorită dumnealui, este posibilă realizarea acestui proiect. Întotdeauna lumina aduce bucurie”, susține consilierul local, Gheorghe Arnăut.

Consilierul raional și orășenesc din Telenești, Natalia Costișanu, a dat asigurări că echipa lui Ilan Șor va continua să lucreze în beneficiul tuturor cetățenilor.

„Vreau să felicit toți locuitorii satului Văsieni pentru acest proiect frumos. Este un proiect binevenit, pentru că oamenii de la sat au nevoie de așa proiecte. Le doresc succes cetățenilor. Să aibă lumină și să știe că întotdeauna Partidul „ȘOR” a fost, este și va fi pentru cetățeni”, a menționat Natalia Costișanu.

Cu un cuvânt de felicitare a venit și liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care a precizat că proiectele frumoase nu se opresc aici.

„Echipa noastră nu stă pe loc. Așa cum v-am promis, zi de zi depunem eforturi mari pentru a dezvolta satele Republicii Moldova, care sunt administrate de primarii Partidului „ȘOR”. Astăzi, demarăm un amplu program de dezvoltare a satelor din țară, iar prima oprire este la Văsieni, Telenești, unde va fi instalat iluminat stradal pe întreg teritoriul localității. Suntem deciși să facem totul pentru ca viața locuitorilor Moldovei să se schimbe în bine. Trebuie doar să aveți încredere în noi, să ne susțineți, iar noi vom avea grijă să nu vă dezamăgim”, a declarat președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

Până în prezent, echipa Partidului ”ȘOR” a iluminat aproape integral raionul Orhei, dar și mai multe localități din țară, acolo unde la conducere sunt primari din partea Partidului „ȘOR”.

Share