„E nevoie de un Cabinet profesionist”. „Pro Moldova” adună semnături pentru destituirea Guvernului

„E nevoie de un Cabinet profesionist”. „Pro Moldova” adună semnături pentru destituirea Guvernului

Partidul „Pro Moldova” a anunțat astăzi despre lansarea unei campanii online de colectare a semnăturilor pentru destituirea Guvernului condus de Natalia Gavrilița, informează OFICIAL. 

Boris Foca, președintele interimar al formațiunii, în cadrul unui briefing de presă, a declarat că este vorba despre „o campanie de vot”, oamenii fiind îndemnați să voteze pentru destituirea actualului Guvern.

„Nu avem nimic personal cu doamna Natalia Gavrilița, suntem convinși că are foarte multe aptitudini și calități și s-ar descurca foarte bine în altă formulă. De asemenea, trebuie să menționez că, în acest Guvern există și cadre calitative, dar pentru 1 maxim 2 miniștri nu putem păstra asemenea garnitură”, a spus politicianul.

El a subliniat că e nevoie de un guvern profesionist, care să stopeze crizele și derapajele, să găsească soluții, însă actualul Cabinet de miniștri nu face față situației dezastruoase din țară.

„Suntem convinși că, în 30-60 de zile, vom avea câte zeci de mii sau chiar sute de mii de semnături pentru demiterea Guvernului”, a conchis Boris Foca.

Share