Drăgălin nu intenționează să plece de la șefia Procuraturii Anticorupție: Am un mandat de 5 ani

Drăgălin nu intenționează să plece de la șefia Procuraturii Anticorupție: Am un mandat de 5 ani

După ce ofițerii Centrului Național Anticorupție ar fi depus o plângere colectivă pe numele ei pentru intimidare, Veronica Dragalin, șefa Procuraturii Anticorupție, într-o postare pe Facebook, a declarat: “Eu, ca și mulți alții din sistemul de justiție, am ales această profesie pentru că vreau să-mi ajut țara și cetățenii Republicii Moldova”, informează OFICIAL.

“Corupția și nedreptatea au afectat țara noastră pe parcursul multor generații aducând războaie, destabilizare și sărăcie. Eu am devenit procuror pentru generația bunicilor noștri, care au trecut prin război, deportări și foamete. Eu sunt procuror pentru generația părinților noștri, care au ieșit în PMAN să lupte pentru independență când riscau să fie întâlniți cu tancuri. Noi luptăm pentru generația noastră, care am fost nevoiți să învățăm abecedarul în alfabetul chirilic și să ne simțim străini în țara noastră. Dar cel mai important, noi astăzi, cu toții, luptăm pentru viitoarele generații de copii moldoveni care merită o viață decentă aici, acasă”, a menționat ea.

Veronica Dragalin a spus că nu intenționează să plece din funcție.

“Eu sunt Procurorul-Șef al Procuraturii Anticorupție pe un mandat de 5 ani. Nu am de gând să plec. O să lupt în continuare împotriva corupției și pentru justiție, dreptate, egalitate, transparență, și un viitor european”, a subliniat oficialul.

Share