Două partide își unesc eforturile: E nevoie de acțiuni concrete

Două partide își unesc eforturile: E nevoie de acțiuni concrete

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a avut astăzi primele consultări cu Partidul Acțiunii Comune „Congresul Civic”. Despre aceasta au anunțat fruntașii celor două formațiuni, informează OFICIAL.

Potrivit lui Vlad Bătrîncea, secretar executiv al PSRM, în situația actuală – catastrofală, din țară, e nevoie de unificarea tuturor forțelor politice sănătoase, care pot oferi o alternativă Republicii Moldova.

„Această necesitate de consolidare a forțelor se simte acut pe eșichierul de stânga. Noi nu putem permite ca să monopolizeze cineva protestele și munca opoziției. În același timp, înțelegem că, acțiunile opoziției trebuie să corespundă așteptărilor cetățenilor. E vorba de o opoziție sănătoasă, de calitate. Și e nevoie de acțiuni concrete, pe înțeles și acceptate de cetățeni. Noi suntem siguri că suntem capabili să unificăm eforturile în interesul Republicii Moldova și al cetățenilor ei”, a declarat el.

Mark Tkaciuk, fruntaș al „Congresului Civic”, a subliniat că părțile au stabilit direcțiile comune de activitate pentru organizarea unor acțiuni de protest de amploare, care să atragă cetățenii sinceri cu cele mai diferite convingeri.

Share