Dorința lui Vlad Filat: Pe data de 1 decembrie…

Dorința lui Vlad Filat: Pe data de 1 decembrie…

“Vă îndemn să mergeți la vot la alegerile din 30 noiembrie. Cu cât mai mulți vom fi, cu atât guvernarea va fi mai puternică și mai responsabilă”. Îndemnul a fost făcut de președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, la întâlnirea cu alegătorii din satele Bardar și Horești, raionul Ialoveni. La evenimentele de amploare organizate în cele două sate au fost prezenți mii de susținători ai PLDM.

Liderul liberal-democrat a menționat că în cele 30 de zile rămase până la alegeri, cetățenii au posibilitatea să decidă cine este în stare să guverneze Republica Moldova cu pricepere.

„Când veți merge la urnele de vot, să vă gândiți și să alegeți un viitor mai bun pentru Republica Moldova. Cred puternic că suntem în stare să ne facem viața bună aic, în țara noastră. Realizările din ultimii ani ne servesc drept exemplu și argument că trebuie să fim încrezători. Împreună vom construi un viitor european pentru R. Moldova”, a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM a precizat că își dorește ca pe data de 1 decembrie, după alegeri, cetățenii să aibă un motiv de bucurie, de încredere că nimeni, niciodată nu va reuși să oprească Republica Moldova din calea sa de dezvoltare.

După întâlnirea cu liderul PLDM, alegătorii au avut posibilitate să savureze evoluția formației „3Sud Est”, a interpretei Natalia Barbu și artiștilor Teatrului „Satiricus”.

Maria Roșca

 

 

 

 

 

Share