Dodon: Votați pentru cei care știu să făurească​

Dodon: Votați pentru cei care știu să făurească​

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), unul dintre liderii Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Igor Dodon, împreună cu soția și fiul cel mare, și-a exprimat votul în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, informează OFICIAL.

”Astăzi este o zi importantă și nu doar din considerentul că alegem Parlamentul Republicii Moldova. Votul de astăzi contează cine va fi la guvernare în următoarea perioadă. Va fi o guvernare responsabilă, profesionistă care se gândește la țară sau va fi o guvernare care va da țara pe mâini străine. Vreau să mă adresez cetățenilor noștri, să venim cu toții la vot și să participăm activ la luarea deciziei privind viitorul țării noastre. În cei 30 de ani de independență, aproape două treimi din această perioadă la guvernare au fost partidele de dreapta, au avut majoritate în Parlament, noi știm cu ce s-a soldat acest lucru”, a declarat Igor Dodon.

El a îndemnat cetățenii să voteze pentru cei care au grijă de Republica Moldova, pentru cei care știu să făurească, dar nu să fure miliarde. „Cred că aceasta contează. Să votăm pentru cei care vor asigura o pace în Republica Moldova, iată pentru aceasta trebuie să votăm”, a precizat Dodon.

În premieră, la alegeri a participat și fiul cel mare Vladislav Dodon, care, odată cu împlinirea a 18 ani, a obținut dreptul la vot.

Cristina Jicol

Share