Dodon: Toate rezultatele pot fi blocate după alegeri. Vine un alt președinte, încearcă să dea jos Guvernul, intră în conflict cu Parlamentul…

Dodon: Toate rezultatele pot fi blocate după alegeri. Vine un alt președinte, încearcă să dea jos Guvernul, intră în conflict cu Parlamentul…

Candidatul independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a declarat că trebuie să ne gândim foarte bine ce facem și cum ne dăm votul la alegerile din 15 noiembrie, informează OFICIAL.

„Noi toți împreună – oamenii simpli, țara, avem ce pierde. Nu Dodon, eu voi găsi cu ce să mă ocup. Mă așteaptă colegii din partid să vin mai repede în fruntea partidului. Dar noi avem de pierdut toate programele pe care le-am început”, a menționat Dodon.

„Anul acesta am investit în drumuri 5,7 miliarde de lei, față de 3,6 miliarde anul trecut, cu 2 miliarde lei mai mult. În condiții de pandemie și secetă. Am găsit un miliard de lei suplimentar pentru pensionari. Am investit peste un miliard de lei în medicină, am dublat salariile la medici, am renovat spitale. Am investit peste 500 milioane de lei în educație”, a afirmat el.

Totodată, Igor Dodon a menționat că toate aceste rezultate pot fi blocate și stopate după alegerile prezidențiale. „Este foarte simplu. Vine un alt președinte, încearcă să dea jos Guvernul, intră în conflict cu Parlamentul și se începe un haos total în Republica Moldova. Trebuie să ne gândim foarte bine ce facem și cum ne dăm votul la alegerile din 15 noiembrie”, a precizat candidatul.

Cristina Jicol

Share