Dodon: Sunt pregătit pentru startul campaniei electorale

Dodon: Sunt pregătit pentru startul campaniei electorale

„De astăzi, sunt oficial candidat pentru alegerile prezidențiale, sunt pregătit pentru startul campaniei electorale, care va fi dat pe 2 Octombrie. Comisia Electorală Centrală a verificat și aprobat toate documentele necesare pe care le-am depus”, susține actualul șef al statului Igor Dodon, informează OFICIAL.

În același timp, Dodon declară că intrarea în campania electorală nu va modifica regimul de activitate pe care îl are. „În aceste alegeri, eu voi continua să le explic oamenilor care sunt problemele țării, care sunt soluțiile pe care le-am aplicat, ce rezultate am dobândit, ce nemulțumiri încă mă frământă, ca șef de stat, ce planuri și speranțe am pentru viitorul Moldovei”, a spus șeful statului.

Totodată, el spune că nu va participa la dezbateri pentru întreaga durată a turului I: „Fiindcă prioritatea mea este comunicarea directă cu oamenii. Le voi lăsa concurenților electorali prilejul să vorbească ce vor și cum vor la televizor. Eu unul voi vorbi în sate, în orașe, la întreprinderi, în piețe și străzi. Voi fi printre cetățeni. Le voi da asigurarea că în persoana mea vor găsi în continuare încredere, echilibru, caracter și responsabilitate și că vom depăși și pandemia, și consecințele secetei, și alte nevoi care s-au abătut asupra noastră în această perioadă”.

„Să fie într-un ceas bun aceste alegeri pentru Moldova. Iar eu voi demonstra că țara poate fi condusă eficient și în vremuri grele, și, mai ales, în vremuri bune, care numaidecât vor veni pentru noi toți după drama pandemiei și a secetei. Am încredere în poporul Moldovei și am încredere în puterile mele de a face țara noastră mai bogată și mai frumoasă”, a conchis Dodon.

Mihaela Conovali

Share