Dodon și Ceban au avut o discuție

Dodon și Ceban au avut o discuție

Președintele Republicii Molodova, Igor Dodon anunță că a avut o întrevedere de lucru cu Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, în cadrul căreia au discutat mai multe subiecte de o importanță majoră pentru locuitorii capitalei, informează OFICIAL.

„Ținând cont de situația pandemică care se menține tensionată, inițial am vorbit despre acțiunile întreprinse de autoritățile municipale în combaterea și prevenirea infectării populației cu coronavirus. De asemenea, am trecut în revistă mai multe activități întreprinse de municipalitate în ultima perioadă de timp. În acest sens am apreciat demontarea și evacuarea panourilor publicitare instalate ilegal, evacuarea automobilelor abandonate pe străzile capitalei, lansarea lucrărilor de curățare a albiei râului Bâc, proiectele din infrastructură și amenajare a spațiilor publice. Totodată, m-am documentat cu procesul de reabilitare a străzii Albișoara și a trotuarelor de pe străzile M. Bănulescu-Bodoni și Pușkin, proiecte pentru care la inițiativa mea au fost alocate 100 mil. de lei din bugetul de stat”, a scris Dodon, pe o rețea de socializare.

Totodată, șeful statului a menționat că l-a încurajat pe Ion Ceban să continue implementarea proiectelor inițiate în același ritm, asigurându-l de susținere plenară din partea instituției prezidențiale.

Andriana Cheptine

Share