Dodon: „Poate ajunge să ne divizăm între Est și Vest, poate e cazul să…”

Dodon: „Poate ajunge să ne divizăm între Est și Vest, poate e cazul să…”

Ziua de 2 februarie trebuie să fie o zi specială pentru noi toți, moldovenii. Declarația a fost făcut de Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în cadrul Adunării Festive dedicată Aniversării a 660-a de la întemeierea Statului Moldovenesc, sub egida șefului statului, informează OFICIAL.

Președintele Dodon, în discursul său, a spus că este important faptul că am reușit să păstrăm statalitatea țării.

„ preluăm cele mai bune standarde și să le implementăm la noi. Să luăm de la Uniunea Europeană exemplul luptei cu corupția, dezvoltarea economică, medicina și altele, iar de la Federația Rusă avem nevoie de piață de desfacere, de gaze naturale… Haideți să nu ne mai divizăm, ci să luăm ce e mai bun” a spus șeful statului.

De asemenea, Președintele a subliniat că el crede în dezvoltarea și reușita Republicii Moldova. „Eu cred în Republica Moldova, de aceea sunt aici. Iubesc Moldova și vă îndemn, indiferent de viziuni geopolitice politice, ideologice – haideți să iubim Moldova și atunci vom reuși! Împreună vom reuși! 2 februarie trebuie să fie o zi deosebită pentru noi toți, moldovenii”, a spus Dodon.

Șeful statului a comunicat, totodată, că, astăzi, a semnat un decret de conferire a distincțiilor pentru zeci de persoane care și-au adus aportul în consolidarea statalității.

Doina Secrieru

Share