Dodon: Nu sunt amenzi pentru ieșirea din casă… Următorul tip de resticții ar putea fi și acesta

Dodon: Nu sunt amenzi pentru ieșirea din casă… Următorul tip de resticții ar putea fi și acesta

Nu sunt, la această etapă, amenzi pentru plimbările prin parc, ieșirea din casă și lipsa distanței sociale. Următorul tip de resticții, în caz că se va agrava situația, ar putea fi și acesta. Aceasta a comunicat Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, astăzi – în cadrul unor declarații de presă, informează OFICIAL.

Totodată, Dodon, în urma unei întrevederi cu Premierul și Președintele Parlamentului, a anunțat că procesul de învățământ rămâne suspendat în continuare. „30% din învățători au fost instruiți. Mai multe școli din Chișinău au trecut totalmente la învățământul online. Pe parcursul săptămânii curente vor trece majoritatea școlilor din țară”, a susținut Dodon.

Dacă anterior șeful statului anunța posibilitatea de a aduce pensia la domiciliu pentru persoanele în etate, astăzi Dodon declară că va fi aprobat un alt mecanism în acest sens – „pentru a nu fi prea multă lume la primirea pensiei”. Potrivit lui, mecanismul mai presupune crearea unui cordon, primirea pensiei pe card și crearea unui grafic.

Mihaela Conovali

Share