Dodon nu s-a prezentat la dezbatere! Sandu: „Demonstrează că este un laș”

Dodon nu s-a prezentat la dezbatere! Sandu: „Demonstrează că este un laș”

Deși a primit mai multe invitații de a participa la dezbateri cu Maia Sandu, candidatul independent la șefia țării Igor Dodon nu s-a prezentat la dezbaterile publice care urmau să aibă loc astăzi, informează OFICIAL.

„Din păcate, Igor Dodon după 4 ani de mandat refuză să vină să răspundă la întrebări importante. Faptul că nu vine – demonstrează că este un laș. Așa cum fuge de la dezbateri, exact așa fuge de la întrunirile cu cetățenii care au întrebări. El merge doar acolo unde oamenii sunt selectați și speriați să meargă la întâlniri”, a declarat Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la următoarele alegeri prezidențiale.

În același timp, Sandu a precizat: „Îl așteptăm la dezbateri, avem mai mult de 2 săptămâni în care să organizăm dezbateri pentru a-l auzi cu ce s-a ocupat în acești 4 ani”.

Prin urmare, candidata s-a referit la subiectele ce urmau a fi discutate cu Igor Dodon. „Astăzi ne-am dorit să avem o dezbatere pe subiecte economice. Aș fi vrut să-l întreb de ce în toți acești ani nu a făcut nici o vizită în țări de unde vin investiții serioase: Italia, Germania, România, Marea Britanie, Polonia, Franța, SUA. Aș fi vrut să-l întreb dacă a urmărit cum au crescut prețurile în Republica Moldova și dacă înțelege ce înseamnă prețuri mari pentru o țară cu oameni săraci. La toate aceste întrebări nu am găsit răspunsuri în raportul lui Dodon – tipărit din bani publici”, a spus candidata Maia Sandu.

„Pe 1 noiembrie puterea este în mâinile noastre, pe 1 noiembrie noi putem să corectăm lucrurile. Știu că unii dintre dumneavoastră sunteți dezamăgiți, noi vă spunem că se poate”, a conchis Sandu.

De menționat că, alegerile prezidențiale vor avea loc duminică – 1 noiembrie, iar în cursă au fost înscriși 8 candidați.

Mihaela Conovali

Share