Dodon: „Eu promit cetățenilor că o să fiu în fiecare localitate”

Dodon: „Eu promit cetățenilor că o să fiu în fiecare localitate”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a dezvăluit, în cadrul unei noi ediții a „Liniei Directe” de la Accent TV, că, până la finalul mandatului de 4 ani, va vizita toate localitățile din țară, informează OFICIAL.

Igor Dodon a declarat că, acum, și-a pus drept scop ca până în luna aprilie să viziteze toate centrele raionale.

„Până la mine, unii președinți de țară erau bucuroși să nu-i deranjeze nimeni. Eu, imediat ce am fost ales în funcția de președinte de către cetățeni, am promis că voi merge în teritoriu. Și dacă vă aduceți aminte, imediat după alegeri am mers în câteva raioane și am continuat acest lucru pe parcursul acestor 2 ani de mandat. În acești 2 ani am reușit să merg în peste 250 de localități din RM. Eu am o hartă în birou, alături stă platforma electorală, să nu uit ce am promis oamenilor. Eu știu că atunci când mă întorc în raion, în sat, omul mă întreabă: „Dle Dodon, eu v-am votat, iaca ați spus, asta, asta, asta, ce ați făcut? De ce, nu? De ce?”, De aceea, este principial pentru mine, platforma electorală sta pe masă, alături stă o hartă și cu roșu este punctat în ce sat am fost. Mi-am pus ca scop ca până la finele mandatului de 4 ani, primul mandat de președinte, poate fi și al doilea, o să vedem, cetățenii o să hotărască, trebuie să fie câte un punct roșu în fiecare localitate, să trec toată țara Absolut toate localitățile. Eu promit cetățenilor, eu o să fiu în fiecare localitate. Eu nu cred că un președinte a făcut acest lucru”, a precizat șeful statului.

Potrivit lui Dodon, toți cetățenii sunt ai noștri. „Nu contează viziunile lor politice, chiar dacă au votat împotriva mea. O să intru în sat, o să merg la biserică, o să discut cu oamenii, o să ascultăm opiniile, toți sunt cetățenii RM. Odată ce am luat decizia să nu particip în campania electorală, în urma solicitărilor din raioane, totuși am decis să merg, să fac un tur la toate centrele raionale. În sate, nu reușesc, dar în centrele raionale sper să reușesc să merg până la finele luni martie”, a mai spus Dodon.

Doina Secrieru

Share