Dodon, după retragerea PDM: „Acum putem vedea who is who”

Dodon, după retragerea PDM: „Acum putem vedea who is who”

După ce candidatul PDM, Marian Lupu, și-a anunțat retragerea din cursa pentru președinție, în favoarea Maiei Sandu, candidatul PSRM, Igor Dodon, a spus că e vorba de un show regizat.

„Ceea ce trebuia de demonstrat. Ceea ce spuneam de cîteva luni, s-a adeverit. Maia Sandu este candidatul comun convenit la Washington de Victoria Nuland cu Vlad Plahotniuc.Acolo pe Plahotniuc au știut să-l convingă, au americanii metodele lor, au informația, investigațiile și dosarele lor. Iar Maia e o piesă în acea înțelegere. De la bun început, am fost cu toții antrenați într-un teatru regizat de americani, care avea ca final fuziunea tuturor forțelor pro-guvernamentale și pro-europene într-o singură platformă electorală. Azi a sosit momentul adevărului și a ieșit la iveală acest joc. Acum putem vedea who is who”, a declarat Dodon.

Președintele PSRM a mai spus că socialiștii acum se vor mobiliza și mai mult pentru a câștiga din primul tur. „Noi, socialiștii, ne vom mobiliza și mai mult acum. Vom lupta cu toate forțele, cu toată puterea să înfrîngem această guvernare oligarhică și coruptă, cu toate marionetele ei. Vom informa cetățenii, vom ridica toți oamenii la votare. Vom lupta să învingem din turul I, cît oligarhia și americanii nu au pus în funcțiune toată mașinăria lor de manipulare și falsificare a alegerilor”, a conchis el.

Doina Secrieru

Share