Dodon anunță că pleacă la Moscova

Dodon anunță că pleacă la Moscova

În calitate de președinte al Asociației Obștești „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, Igor Dodon anunță că întreprinde o vizită de lucru la Moscova, informează OFICIAL.

Scopul deplasării, potrivit socialistului, este pentru a stabili contacte cu parteneri de afaceri.

„Pentru următoarele zile deja am planificate mai multe întrevederi importante cu șefii unor companii mari de stat și companii private despre rezultatele cărora voi veni suplimentar cu informații”, susține Dodon.

Amintim că, ieri, liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, a anunțat că renunță la mandatul de deputat. Tot el a spus că, la Congresul PSRM din decembrie, va propune ca partidul să fie condus de un organ colegial, ci nu de un președinte. „Eu nu plec din partid, rămân în echipă pentru a asigura PSRM revenirea la guvernare”, a ținut să precizeze socialistul.

Ce ține de asociația pe care o conduce, despre care a anunțat ieri în cadrul unui briefing, Dodon a spus: „Deja este înregistrată la Chișinău. În cadrul acestei organizații, mă voi ocupa de aprofundarea relațiilor economice, atragerea investițiilor rusești în Moldova, dar și alte acțiuni de suport”.

Mihaela Conovali

Share